Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/gsmyou/public_html/functions.php on line 251
Despre noi - Service telefoane, decodari telefoane, servicii software / hardware mobile

Despre noi

Istoria GSM in Romania porneste din 1996. In urma cu aproape treisprezece ani, la 21 iulie 1996, Ministerul Comunicatiilor din acea perioada a anuntat organizarea unei licitatii publice in vederea acordarii licentelor de operare pentru primele doua retele de telecomunicatii mobile din sistemul GSM care urmau sa functioneze in Romania. Se poate spune ca este inceputul telefoniei mobile in tara noastra, asta daca nu punem la socoteala sistemul telefonic mobil NMT 450, stramosul Zapp-ului de astazi, existent in Romania inca din 1994 si care acoperea numai teritoriul tarii.

Pe data de 10 noiembrie 1992, Nokia a lansat primul telefon mobil care a fost produs in masa. Aparatul cantarea aproape o jumatate de kilogram. Nokia 1100, primul mobil GSM pus in vanzare functiona pe frecventa de 900 de MHz. In sine, telefonul era o realizare, dar dupa standardele actuale, pare doar o caramida inutila. Greutatea de 475 de grame era generata de acumulatorul masiv pe care îl avea, un nichel-cadmiu capabil sa ofere 12 ore de asteptare sau 90 de minute de vorbit.

S.C. Diangi Grup S.R.L. este o companie care si-a inceput activitatea in 2007. Compania are ca scop satisfacerea clientilor prin calitate, profesionalism si preturi avantajoase. Prin prin ceea ce facem si prin cum facem, am incercat sa fim diferiti de celelalte companii de profil de Romania. Diangi Grup doreste sa fie mai aproape de clientii sai. Noi credem ca am resusit. Ramane sa va convingeti si dumneavoastra.